נודלס קישואים הוא מנת פתיחה נפלאה, פשוטה וקלה להכנה. השימוש בקישוא כחומר הגלם עבור הכנת הנודלס עצמו ישחק עבורכם תפקיד כפול: הוא גם יאפשר לכם להעניק לירק הנפלא מקום עיקרי במנה וגם יקנה לארוחה כולה מראה מזרח אסייתי מקורי ומרענן שרק יעורר את תאבונכם לעוד.
אופן הכנת הנודלס קישואים:
-
חיתכו את הקישואים לרצועות דקות דמויות אטריות. ניתן לחתוך את הקישוא עם קולף לקבלת רצועות ישרות או לחילופין לפרוס אותו לאורכו ולהוציא את חלקו הפנימי לקבלת אטריות מסולסלות כפי שמוצג בתמונה.
-
הקפיצו את האטריות במחבת על אש בינונית למשך 5-10 דקות על מנת שיתרככו מעט והעבירו לצלחת הגשה.
-
בקערה גדולה ערבבו את הכוסברה, חומץ האורז, שמן השומשום, הפפריקה המתוקה, הסוכר והמלח. המתינו כ-5 דקות עד למיצוי כל הטעמים.
-
זלפו את הרוטב מעל הקישואים שבצלחת, ערבבו מעט והגישו.