המתכון שלפניכם ילמד אתכם איך להכין קדירת דגים טעימה במיוחד עם ירקות ורוטב שמשתלבים נפלא עם קוסקוס. גם ילדיכם יאהבו את הנזיד הזה, שמעדן את טעמו של הדג שיש בו ויוצר מנה שתהפוך לחביבת הקהל בקלות.
אופן הכנת המרק דגים:
-
לתוך סיר גדול, הכניסו את כל רכיבי הנזיד מלבד הדג, השמן והפטרוזיליה, ובשלו במשך 25 דקות על להבה בינונית-גבוהה, או עד שתפוחי האדמה יתרככו.
-
לאחר שתפוחי האדמה יתרככו, הוסיפו לסיר את הדג, השמן והפטרוזיליה ובשלו במשך 10 דקות נוספות. כבו את הלהבה והגישו חם.