שדרגו את חזה העוף ובמקום להכין את השניצל המסורתי, נסו את קבב העוף המיוחד הזה. תוכלו לאפות אותו בתנור או להכין אותו בארוחת "על האש" הבאה שלכם. כך או כך, חזה העוף העסיסי הזה יככב במטבח שלכם במקום מתכוני עוף אחרים שכבר אכלתם פעמים רבות.
אופן הכנת מתכון לשישליק:
-
הכניסו לקערת התחמיץ את קוביות חזה העוף וערבבו היטב עד שהן מצופות מכל צדיהן. הכניסו למקרר למשך הלילה או ל-3 שעות לפחות.
-
חממו תנור ל-170 מעלות והרכיבו את השיפודים: שימו 3 או 4 חתיכות עוף על כל מקל שיפוד, הניחו על תבנית מרופדת בנייר אפייה והכניסו לתנור למשך 15-20 דקות או עד שהשיפודים מוכנים.
אופן הכנת מתכון לתחמיץ:
-
להכנת התחמיץ, הכניסו את כל רכיביו לקערה בינונית וערבבו על לקבלת מחית אחידה.