header

מתכון לעוגת פאי שוקולד על מקל

אם אתם מחפשים קינוח מקורי וטעים במיוחד - נסו את המתכון הבא לפאי שוקולד אישיים על מקל שכל האורחים, וגם אתם, תתאהבו בהם. 

זמן הכנה: 12 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לעוגת פאי שוקולד על מקל מקור תמונה: pinterest
רכיבים לפאי שוקולד:
קמח - 300 גר'
חמאה - 100 גר' (או מרגרינה בטמפרטורת החדר)
סוכר - 100 גר' (או 80 גר' אבקת סוכר)
ביצה - 1
טבלאות שוקולד - כ-200 גר'
אופן הכנת הפאי שוקולד:
  1. ערבבו בבלנדר את הקמח המנופה והחמאה כחצי דקה.
  2. הוסיפו לתערובת את הסוכר/אבקת הסוכר וערבבו חצי דקה נוספת.
  3. הוסיפו את החלמון ומיד את הביצה וערבבו כדקה עד לקבלת תערובת פירורים.
  4. לושו את התערובת עד לקבלת בצק אחיד.
  5. אם הבצק עדיין דביק, ניתן לו להוסיף מעט קמח.
  6. עטפו את הבצק בניילון נצמד והכניסו למקרר למשך שעה לפחות.
  7. שטחו את הבצק ורדדו אותו לעובי של ½ ס"מ.
  8. חיתכו מלבנים בגודל 4 ס"מ רוחב על 8 ס"מ גובה והניחו על השיש.
  9. מלבני הבצק ישמשו בסיס ומעטפת - לכן עליכם לצוות אותם לזוגות מלבנים.
  10. חממו תנור ל-220° מעלות.
  11. שיברו חבילת שוקולד לשורות.
  12. הניחו כל שורה על מלבן שמשמש בסיס.
  13. הניחו את החצי השני של בצק הפאי (המעטפת) מעל השוקולד והדקו. preperation
  14. הדקו את קצוות הבצק בעזרת מזלג והניחו את המלבנים על תבנית אפייה משומנת.
  15. הכניסו לתנור ואפו במשך 9-11 דקות או עד שהקצוות מתחילים להזהיב.
  16. הוציאו מהתנור והניחו לקירור. צקו מעל סירופ שוקולד - והגישו בחיוך!
טיפ השף:
אופציה נוספת, מרחו על מלבן הבסיס ריבת תות ועל מלבן המעטפת ממרח שוקולד - הדקו זה לזה והכניסו לאפייה... אחרי 10 דקות תקבלו פאי תותים ושוקולד מתקתק!
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.