הג'ינג'ר יכול לשמש לא רק לתיבול של מאכלים שונים, אלא ביכולתו גם לתת טעם ייחודי לקינוחים רבים, כמו במתכון בצק העוגיות שלפניכם. טעמו של הבצק יישמר בהקפאה לפרקי זמן ארוכים, ותוכלו לשלוף אותו בכל פעם שתרצו להכין את העוגיות הנפלאות הללו.
מקור תמונה:
food.com
רכיבים לבצק עוגיות זנגביל מתובלות:
אופן הכנת הבצק עוגיות זנגביל מתובלות:
-
בקערה גדולה, טרפו יחד חמאה וסוכר לקבלת תערובת אוורירית.
-
הוסיפו לקערה את סירופ המייפל/דבש וערבבו היטב. הוסיפו את המים ואבקת האפייה וערבבו שוב.
-
בקערה נפרדת ערבבו יחד קמח, תבלין ג'ינג'ר, ג'ינג'ר טרי טחון, קינמון, תבלין ציפורן, אגוז מוסקט ומלח וערבבו היטב.
-
הוסיפו בהדרגה את תערובת הקמח לתערובת החמאה עד לקבלת בצק אחיד במרקמו.
-
צרו 40 כדורים מהתערובת, והכניסו אותם לקופסה אטומה ולהקפאה. כשתרצו לאפות את העוגיות, עשו זאת בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 10-12 דקות.