header

מתכון לבצק עוגיות חמאה-לימון להקפאה

לימון מוסיף טעם נפלא ומרענן לקינוחים רבים, כמו מתכון עוגיות החמאה הבאות שמשודרגות בזכות פרי ההדר האהוב. את בצק העוגיות שתקפיאו תוכלו לאפות בדקות ספורות, ויהיה קשה לעמוד בפניי טעמן של העוגיות הנימוחות הללו, שאתם והאורחים שלכם תשמחו לאכול לצד משקה חם או אחרי ארוחה.

זמן הכנה: 10 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לבצק עוגיות חמאה-לימון להקפאה מקור תמונה: simplywhisked.com
רכיבים לבצק עוגיות חמאה-לימון:
חמאה - 230 גר' (בטמפרטורת החדר)
סוכר - ⅔ כוס
ביצה - 1
גרידת לימון - 2 כפיות
קמח - ½2 כוסות
אופן הכנת הבצק עוגיות חמאה-לימון:
  1. בקערה גדולה, טרפו יחד את החמאה והסוכר עד לקבלת תערובת אוורירית.
  2. הוסיפו לקערה את הביצה, ערבבו היטב והוסיפו את המיץ וגרידת הלימון.
  3. הוסיפו לקערה בהדרגה את הקמח וערבבו לקבלת בצק אחיד.
  4. צרו 30 כדורים מהתערובת, הכניסו אותם לקופסה אטומה ולהקפאה. כשתרצו לאפות את העוגיות, עשו זאת בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 15 דקות.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.