לימון מוסיף טעם נפלא ומרענן לקינוחים רבים, כמו מתכון עוגיות החמאה הבאות שמשודרגות בזכות פרי ההדר האהוב. את בצק העוגיות שתקפיאו תוכלו לאפות בדקות ספורות, ויהיה קשה לעמוד בפניי טעמן של העוגיות הנימוחות הללו, שאתם והאורחים שלכם תשמחו לאכול לצד משקה חם או אחרי ארוחה.
רכיבים לבצק עוגיות חמאה-לימון:
אופן הכנת הבצק עוגיות חמאה-לימון:
-
בקערה גדולה, טרפו יחד את החמאה והסוכר עד לקבלת תערובת אוורירית.
-
הוסיפו לקערה את הביצה, ערבבו היטב והוסיפו את המיץ וגרידת הלימון.
-
הוסיפו לקערה בהדרגה את הקמח וערבבו לקבלת בצק אחיד.
-
צרו 30 כדורים מהתערובת, הכניסו אותם לקופסה אטומה ולהקפאה. כשתרצו לאפות את העוגיות, עשו זאת בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 15 דקות.