טעמו של השוקולד הלבן יחד עם האוכמניות במתכון הבא מזכיר את טעמן של גלידות טעימות ואפילו עוגות גבינה. למרבה השמחה, הבצק הזה הרבה יותר פשוט להכנה מהקינוחים הללו, ותוכלו להקפיא אותו ולהכין את ממנו עוגיות נהדרות בכל עת.
מקור תמונה:
kidscook.ie
רכיבים לבצק עוגיות אוכמניות-שוקולד לבן:
אופן הכנת הבצק עוגיות אוכמניות-שוקולד לבן:
-
בקערה גדולה, טרפו יחד חמאה, סוכר חום וסוכר לבן לקבלת תערובת אחידה ואוורירית.
-
הוסיפו לקערה את הביצה והברנדי וטרפו שוב.
-
בקערה נפרדת ערבבו יחד קמח ואבקת אפייה ושלבו את התערובת לתוך הקערה עם החמאה.
-
הוסיפו לבצק העוגיות את שבבי השוקולד והאוכמניות וערבבו היטב.
-
צרו 24 כדורים מהתערובת, והכניסו אותם לקופסה אטומה ולהקפאה. כשתרצו לאפות את העוגיות, עשו זאת בתנור שחומם מראש ל-190 מעלות למשך 8-10 דקות.