ברוסקטה היא מנה שנמצאת בין פיצה לטוסט פתוח, והמתכון שלפניכם הוא ווריאציה אחת מיני רבות למאכל האהוב והטעים הזה. נסו את המתכון הקל והפשוט ותיהנו מארוחה פריכה, מהנה ומיוחדת ממש כמו באיטליה.
מקור תמונה:
רחבי הרשת
אופן הכנת הברוסקטה:
-
כדי לצלות את העגבניות, חממו תנור ל-200° מעלות.
-
סדרו את העגבניות על תבנית אפייה, טפטפו שמן זית ותבלו במלח ופלפל. צלו עד שהעגבניות יתחילו להתפוצץ (כ-20 עד 25 דקות).
-
אספו את העגבניות הצלויות עם כל הנוזלים לקערה. הניחו להתקרר.
-
בינתיים, שימו על חצי בייגל גבינת מוצרלה והכניסו לתנור החם.
-
צולו עד שהגבינה תמס והטוסט יקבל גוון זהוב ופריך.
-
פזרו מעל את העגבניות הצלויות והוסיפו עלי רוקט טריים. אפשר גם לתבל עם אורגנו או זעתר.
טיפ השף:
ממולץ להגיש לצד סלט עלים קטן.
מקור: דור מימון