אם אתם אוהבים לאכול כריכים לארוחת הצהריים וגם הבוקר, מומלץ שתנסו את המתכון הנפלא הבא לכריך חומוס ואבוקדו. עם הסנדוויץ' המיוחד הזה תוכלו להרגיש שבעים במשך היום וליהנות מיתרונותיהם הבריאים של רכיביו הנפלאים.
רכיבים לכריך חומוס ואבוקדו:
אופן הכנת הכריך חומוס ואבוקדו:
-
מעכו את גרגירי החומוס עד ליצירת ממרח גס, ערבבו עם הטחינה עד ליצירת ממרח.
-
מעכו את האבוקדו בקערה נוספת עד ליצירת ממרח.
-
הניחו עלי בייבי ורוקט על פרוסת לחם כפרי, וכסו את כולה.
-
על מצע העלים מרחו את ממרח החומוס.
-
אם אתם מוסיפים עגבנייה או גזר גמדי, הוסיפו אותם מעל החומוס.
-
על פרוסת לחם נוספת מרחו את האבוקדו, והמליחו קלות.
-
חברו יחד את שתי הפרוסות וארזו לכם את הכריך החלומי.
מקור: דני רימון