מתכון לתבשיל צ'ילי מיוחד עם שני סוגי שעועית עשיר בחלבונים - מנה חורפית ועשירה שתשאיר לכם טעם של עוד.
רכיבים לנזיד צ'ילי ושעועית:
אופן הכנת הנזיד צ'ילי ושעועית:
-
חממו את השמן בסיר כבד מעל לאש בינונית עד גבוהה.
-
טגנו את הבצל, הגזרים והפלפלים כ-5 דקות, עד שהבצל יהפוך לשקוף.
-
הוסיפו את השום וטגנו דקה נוספת.
-
הוסיפו את הבורגול, הכמון ואבקת הצ'ילי, וערבבו היטב.
-
הוסיפו את העגבניות, רוטב העגבניות והשעועית ובחשו מדי פעם.
-
הביאו לרתיחה והנמיכו את האש. כסו את הסיר ובשלו כשעה, עד שהשעועית תהפוך לרכה. ערבבו מדי פעם.
-
מלח ופלפל לפי הטעם.
-
מומלץ להגיש עם כוסברה טרייה.
מקור: אתי פוקס