header

מתכון לסלט פתיתים ואבוקדו

מתכון לסלט עשיר ומפתיע עם אבוקדו, עדשים וגמבה, אשר יעניק לכם מגוון עצום של ויטמינים ומינרלים חיוניים. זו היא זריקת האנרגיה שאתם זקוקים לה באמצע היום.

זמן הכנה: 10 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לסלט פתיתים ואבוקדו
רכיבים לסלט פתיתים ואבוקדו:
פתיתים - 1 כוס
פלפל אדום - 1 (בינונית, קצוצה)
עדשים - 1 כוס (חומות, מבושלות)
גרגרי תירס - ½ כוס
בצלים ירוקים - 4 (קצוצים)
כוסברה - 2 כפות (טרייה, קצוצה)
מיץ ליים - מ-1 ליים (ניתן להשתמש גם ב-½ לימון בתוספת ¼ כפית סוכר חום)
אבוקדו - 2 (בינוניים, חתוכים)
מלח - לפי הטעם
פלפל שחור - לפי הטעם
אופן הכנת הסלט פתיתים ואבוקדו:
  1. בשלו את הפתיתים על פי ההוראות המודפסות על האריזה.
  2. בזמן הבישול, ערבבו בקערה את כל המרכיבים, פרט לאבוקדו.
  3. הוסיפו לקערה את הפתיתים וערבבו היטב. אזנו את התיבול בתוספת מיץ ליים, אם יש צורך.
  4. לפני ההגשה, הוסיפו את חתיכות האבוקדו וערבבו היטב.
מקור: ניר ברעם
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.