מתכון לסלט עשיר ומפתיע עם אבוקדו, עדשים וגמבה, אשר יעניק לכם מגוון עצום של ויטמינים ומינרלים חיוניים. זו היא זריקת האנרגיה שאתם זקוקים לה באמצע היום.
רכיבים לסלט פתיתים ואבוקדו:
אופן הכנת הסלט פתיתים ואבוקדו:
-
בשלו את הפתיתים על פי ההוראות המודפסות על האריזה.
-
בזמן הבישול, ערבבו בקערה את כל המרכיבים, פרט לאבוקדו.
-
הוסיפו לקערה את הפתיתים וערבבו היטב. אזנו את התיבול בתוספת מיץ ליים, אם יש צורך.
-
לפני ההגשה, הוסיפו את חתיכות האבוקדו וערבבו היטב.
מקור: ניר ברעם