למרות הרכיבים האיטלקיים, המתכון הבא יאפשר לכם להכין מרק בניחוח אסיאתי שיעורר לכם את החושים עם התרד הבריא להפליא והביצה, שיוצרת עם הפסטה מרק שהוא ארוחה רבת טעמים וצבעים.
אופן הכנת המרק:
-
מבשלים את הפסטה בסיר עם מים רותחים מומלחים עד לרמת אל דנטה (רגע לפני שהיא מבושלת עד כדי רכות) ומסננים היטב.
-
מחממים את ציר העוף עד לרתיחה עם השום ומבשלים במשך 3 דקות.
-
מוסיפים את הפסטה ואת התרד ומבשלים על אש בינונית עד שהתרד מתרכך ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
-
כעת שוברים בעדינות את הביצים ויוצקים אותן לאורך הסיר בתנועה פיזורית.
-
מבשלים את המרק עד שהביצים מתקשות מעט, בערך כדקה, ומערבבים.
-
מוסיפים את ½ כוס הגבינה.
-
כעת יוצקים את המרק לקערות, מטפטפים שמן זית ומגישים עם פלחי לימון ועוד קצת גבינה בצד.
מקור: שמוליק הכט