header

מתכון למשמש מיובש במילוי גבינה ושקדים

פירות יבשים הם רכיב נפלא להכנת מתאבנים טעימים לאורך כל השנה ולא רק בט"ו בשבט. אם אתם רוצים להפתיע את החברים ובני המשפחה שלכם עם מנת פתיחה מרשימה, אלגנטית וקלה להכנה, זה בדיוק המתכון בשבילכם. שילוב הטעמים והמרקמים של כיסוני המשמש האלו לא ישאיר אף אחד אדיש!

זמן הכנה: 5 דקות
רמת קושי: קל
מתכון למשמש מיובש במילוי גבינה ושקדים מקור תמונה: parents
רכיבים למשמש המיובש:
משמשים מיובשים - 20 (יחידות)
שקדים - 20 (יחידות)
גבינת מנצ'גו - כ-100 גר' (גבינת כבשים ספרדית מתובלת)
אופן הכנת המשמש המיובש:
  1. קחו סכין חדה ובזהירות רבה מאוד חיתכו כל משמש מהצד הרחב כדי ליצור כיסון שניתן למלא.
  2. חיתכו את גבינת המנצ'גו למלבנים בעובי של כ-¾ ס"מ ובגודל שמתאים למשמשים שלכם.
  3. הצמידו לכל פרוסת גבינה שקד אחד והכניסו אותם לתוך המשמשים שלכם.
  4. סדרו את הכיסונים על מגש והנה לכם מתאבן מתקתק, יצירתי ופשוט ביותר להכנה.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.