פירות יבשים הם רכיב נפלא להכנת מתאבנים טעימים לאורך כל השנה ולא רק בט"ו בשבט. אם אתם רוצים להפתיע את החברים ובני המשפחה שלכם עם מנת פתיחה מרשימה, אלגנטית וקלה להכנה, זה בדיוק המתכון בשבילכם. שילוב הטעמים והמרקמים של כיסוני המשמש האלו לא ישאיר אף אחד אדיש!
מקור תמונה:
parents
אופן הכנת המשמש המיובש:
-
קחו סכין חדה ובזהירות רבה מאוד חיתכו כל משמש מהצד הרחב כדי ליצור כיסון שניתן למלא.
-
חיתכו את גבינת המנצ'גו למלבנים בעובי של כ-¾ ס"מ ובגודל שמתאים למשמשים שלכם.
-
הצמידו לכל פרוסת גבינה שקד אחד והכניסו אותם לתוך המשמשים שלכם.
-
סדרו את הכיסונים על מגש והנה לכם מתאבן מתקתק, יצירתי ופשוט ביותר להכנה.