header

מתכון לעוגת חמוציות ואגוזי מלך

כשאנחנו חושבים על עוגות מסורתיות, אנחנו מדמיינים אותן יוצאות מהתנור, אך כפי שהבנתם עד כה ניתן להכין אותן גם על הכיריים! העוגה הטעימה במתכון הבא משלבת בין סוכר מתוק, פירות חמצמצים ואגוזי מלך נפלאים ליצירת קינוח שהאורחים לא יפסיקו לדבר עליו.

זמן הכנה: 15 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לעוגת חמוציות ואגוזי מלך מקור תמונה: Chiot's Run
רכיבים לעוגת חמוציות:
קמח - ¾ כוס
אגוזי מלך - 50 גר' (טחונים דק)
סוכר לבן - ⅓ כוס
סוכר חום - ⅓ כוס
חמאה - 50 גר' (מומסת)
חלב - ½ כוס
חמוציות - ½ כוס (מיובשות)
אופן הכנת העוגת חמוציות:
  1. בקערה בינונית, ערבבו קמח, אגוזים טחונים ואבקת אפייה.
  2. בקערה נפרדת, הקציפו ביצים עם שני סוגי הסוכר. הוסיפו חמאה מומסת, ערבבו והוסיפו את החלב. preperation מקור תמונה: Laurent Bugnion
  3. הוסיפו את התערובת היבשה אל תערובת הביצים, הוסיפו חמוציות וערבבו היטב.
  4. חממו מעט חמאה על מחבת בקוטר 24 ס"מ.
  5. צקו את התערובת לתוך המחבת החמה, כסו ובשלו במשך 20 דקות על אש נמוכה, עד שהעוגה משחימה וקיסם שמכניסים לתוכה יוצא יבש.
  6. לאחר 20 דקות של בישול, הפכו את העוגה על צלחת והחזירו אותה למחבת הפוכה ממה שהייתה. בשלו 5 דקות נוספות, צננו והגישו לשולחן.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.