חטיפוני הקרמל הם המתכון הכי פשוט, הכי מהיר והכי מפנק שאי פעם תכינו. למרות הפשטות שלו, קינוח זה הוא מרשים וטעים ביותר. בתיאבון!
אופן הכנת העוגיות:
-
חממו מראש תנור לחום של 180° מעלות.
-
ערבבו בקערה קטנה את הסוכר והקינמון ליצירת תערובת אחידה.
-
חתכו מהבצק פיסה בגודל 5x5 ס"מ. הניחו במרכז כל פיסת בצק סוכריית קרמל אחת.
-
גלגלו את כדורי הבצק בתערובת הסוכר והקינמון.
-
הניחו את הכדורים על תבנית אפייה במרחק כמה ס"מ זה מזה.
-
אפו את הכדורים למשך 12 דקות, עד שיהפכו למוצקים ואווריריים.
-
הניחו לכדורים להתקרר כמה דקות. מומלץ לאכול כאשר הכדורים עדיין חמימים והקרמל נוזלי.
טיפ השף:
על מנת להשאיר את הקרמל מעט נוזלי בעוגיה, יש להניח לפני האפייה ½ כפית חמאה בכל כדור עם סוכריה.
מקור: נגה ברקאי