הסופגניות הטעימות הללו, שמקורן בדרום אמריקה, יחליפו מתכוני סופגניות מסורתיים שכן הן לא דורשות התפחה, מילוי ושימוש בכלים רבים. ניתן לטבול את הסופגניות החמות בכל סירופ שאתם אוהבים והן מושלמות לצד כוס קפה חם או כסיום קליל לארוחה גדולה.
אופן הכנת הבצק הצ'ורוס:
-
בסיר בינוני, ערבבו מים עם חמאה ומלח והביאו לרתיחה על אש גבוהה.
-
לאחר הרתיחה, הוסיפו לסיר את הקמח וערבבו היטב. הנמיכו את עצמת האש וערבבו נמרצות עד שנוצר כדור מהתערובת, כדקה בערך.
-
הסירו את הבצק מהאש, ערבבו עד שכל האדים יוצאים והניחו לצינון למשך מספר דקות.
מקור תמונה:
Steve McFarland
-
חממו שמן עמוק בסיר בינוני עד לחום גבוה. הכניסו את בצק הצ'ורוס לשקית זילוף עם צנטר כוכב, זלפו סופגניות לתוך השמן החם וחתכו כל אחת בעזרת סכין או מספריים.
-
טגנו את הצ'ורוס עד להזהבה במשך 3-4 דקות, הוציאו אותם והניחו על נייר סופג.
אופן הכנת הציפוי:
-
בזמן שהצ'ורוס המוכנים מצטננים, ערבבו קינמון וסוכר בצלחת עמוקה וגלגלו עליה את הסופגניות עד לציפוי מלא. הגישו לצד שוקולד/ריבה/כל רוטב או מטבל אהוב אחר.