header

מתכון לגרנולה שוקולד ושיבולת שועל

מתכון לגרנולה שיבולת שועל בטעם שוקולד, קינוח נהדר שישאיר לכם טעם של עוד.

זמן הכנה: 5 דקות
כמות סועדים: 4
רמת קושי: קל
מתכון לגרנולה שוקולד ושיבולת שועל
רכיבים לגרנולה:
שיבולת שועל - 2 כוסות
דבש - 1 כף
מים - 3 כפות
סוכר חום - 1 כף
שמן קנולה - 1 כפית
תמצית וניל - ½ כפית (או תמצית קוקוס)
אבקת חלבון - ½ כף (בטעם שוקולד - לא חובה)
אופן הכנת הגרנולה:
  1. חממו תנור ל-180° מעלות.
  2. ערבבו בקערה: דבש, מים, סוכר חום ושמן עד לקבלת עיסה סמיכה.
  3. הוסיפו את אבקת הקקאו ואבקת החלבון וערבבו עד לקבלת תערובת אחידה.
  4. צקו את תערובת השוקולד על גבי שיבולת השועל וערבבו עד שכל הבלילה מצופה.
  5. פזרו את שיבולת השועל על גבי תבנית משומנת או עם נייר אפייה והכניסו לתנור ל-20 דקות, תוך כדי ערבוב מפעם לפעם.
מקור: לילית בן דור
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.