מתכון לגרנולה שיבולת שועל בטעם שוקולד, קינוח נהדר שישאיר לכם טעם של עוד.
אופן הכנת הגרנולה:
-
חממו תנור ל-180° מעלות.
-
ערבבו בקערה: דבש, מים, סוכר חום ושמן עד לקבלת עיסה סמיכה.
-
הוסיפו את אבקת הקקאו ואבקת החלבון וערבבו עד לקבלת תערובת אחידה.
-
צקו את תערובת השוקולד על גבי שיבולת השועל וערבבו עד שכל הבלילה מצופה.
-
פזרו את שיבולת השועל על גבי תבנית משומנת או עם נייר אפייה והכניסו לתנור ל-20 דקות, תוך כדי ערבוב מפעם לפעם.
מקור: לילית בן דור