header

מתכון לרוטב סלסלה תפוחים

ייתכן ומתכון זה יגרום לכם להרים גבה, אבל הוא בהחלט יקפיץ לכם את הטעם של כל מנה ברגע שתוסיפו אותו. כממרח לכריכים ומאפים מלוחים או כמטבל לצ'יפס ודוריטוס הרוטב החמצמץ - מתוק - חריף הזה הוא תוספת מקורית ומעולה.  

זמן הכנה: 10 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לרוטב סלסלה תפוחים
רכיבים לרוטב תפוחים חריף-מתוק:
תפוחי עץ - 3 כוסות (קלופים וחתוכים לקוביות)
בצל - ½ כוס (קצוץ)
פלפלי חלפיניו - 2 (קצוצים דק, להורדת החריפות הסירו את הזרעים)
פלפל אדום - ½ (קצוץ)
כוסברה - ¼ כוס (קצוצה)
דבש - 1 כף
שן שום - ½ שן (קצוצה דק)
כמון - ½ כפית
פפריקה - ¼ כפית
אופן הכנת הרוטב תפוחים חריף-מתוק:
  1. חממו מחבת עמוקה על אש בינונית – גבוהה והניחו בתוכה את קוביות התפוחים והחומץ.
  2. הוסיפו את הבצל, פלפל החלפיניו, הפלפל אדום, הכוסברה, הדבש, השום, הכמון והפפריקה. הביאו לרתיחה והנמיכו את עוצמת האש.
  3. המשיכו לבשל את הרוטב ברתיחה עדינה עד אשר הוא יצטמצם מעט ויתעבה, והסירו מהאש.
  4. מלאו את הרוטב בצנצנות זכוכית נקיות.
מקור: שמרית יפה
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.