header

מתכון לתפוח אדמה עם נקניק משופד על מקל

עם קצת השקעה ותכנון מוקדם תוכלו לשדרג את תפוחי האדמה של מדורת החג לחוויית טעמים מפתיעה שגם הרבה יותר קל לאכול מאשר תפוח אדמה שלם. בחרתי להביא לכם את הגרסה הבשרית של המתכון, שכן לרוב גם ככה אוכלים בשר ליד המדורה, אבל אפשר בקלות להחליף את פרוסות הנקניק בסוגי גבינה שונים ולשפוך מעט שמנת על המוצר המוגמר.

זמן הכנה: 10 דקות
כמות סועדים: 2
רמת קושי: קל
מתכון לתפוח אדמה עם נקניק משופד על מקל
רכיבים לתפוח אדמה:
תפוחי אדמה - 2 (אפויים עם הקליפה)
פסטרמה - 10 פרוסות (על פי הטעם)
בשר כתף - 10 פרוסות
בצל ירוק - 2 (חתוך)
שיני שום - 2 (כתושות)
מלח - לפי הטעם
אופן הכנת התפוח אדמה:
  1. אפו קלות את תפוחי האדמה בתנור כדי שיהיה קל לחתוך אותם וכדי שזמן בישולם בתוך האש יהיה קצר יותר.
  2. לאחר שתפוחי האדמה מוכנים חיתכו (לא עד הסוף) את תפוח האדמה לפרוסות.
  3. בתוך כל "כיס" שנוצר הכניסו שתי פרוסות נקניק מסוגים שונים והוסיפו לסירוגין מעט שום כתוש או בצל ירוק. preperation
  4. נעצו שיפוד עץ מקצה לקצה, פזרו מלח לפי הטעם ועיטפו ברדיד אלומיניום.
  5. קחו אתכם את תפוחי האדמה למדורה ואחרי 15-20 דקות בתוך הגחלים המנה שלכם מוכנה.
מקור: רעות מזור
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.