header

מתכון לסלט חצילים באבא גנוש בתוספת שוקולד לבן

באבא גנוש היא מנת חצילים מסורתית מהמזרח התיכון שמקבלת טוויסט מיוחד במתכון הבא בדמות תוספת של שוקולד לבן. הגשה של המנה הטעימה הזו תפתיע את האורחים, וכשהם יגלו מה היא מכילה, ההפתעה תהיה גדולה פי כמה.

זמן הכנה: 10 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לסלט חצילים באבא גנוש בתוספת שוקולד לבן מקור תמונה: stu_spivack
רכיבים לבאבא גנוש:
שיני שום - 8 (לא קלופות)
חצילים - 4 (בינוניים)
מיץ לימון - ⅓ כוס (סחוט טרי)
טחינה - ⅔ כוס (גולמית)
שוקולד לבן - 100 גר' (מומס ומצונן)
פטרוזיליה - 2 כפות (טרייה וקצוצה)
כמון - ½1 כפיות
פפריקה מתוקה - ½1 כפיות
מלח - לפי הטעם
פלפל שחור - לפי הטעם
אופן הכנת הבאבא גנוש:
  1. חממו את התנור ל-190° מעלות, רפדו תבנית בנייר אפייה, חצו את החצילים לאורכם והניחו על התבנית את שיני השום ואת חצאי החצילים כשצידם הפנימי פונה כלפיי מעלה. preperation מקור תמונה: Amy Stephenson
  2. הכניסו את התבנית לתנור, הוציאו את שיני השום לאחר 20 דקות ואת החצילים לאחר 40 דקות.
  3. קלפו את שיני השום, רוקנו את חצאי החצילים מבשרם והכניסו את שני הרכיבים למעבד מזון.
  4. הוסיפו למעבד המזון מיץ לימון, טחינה, שוקולד מומס, מחצית מכמות הפטרוזיליה, כמון, פפריקה, מלח ופלפל. הפעילו את מעבד המזון לקבלת תערובת חלקה.
  5. העבירו לקערת הגשה שטוחה, הוסיפו מעל את יתרת הפטרוזיליה והגישו לאחר צינון קל.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.