header

מתכון לתה מנגו קר

בטח יצא לכם לשמוע על סיפורי המנגו המעולים שיש בתאילנד וממש בא לכם להיות שם, אך תמיד יש את הטענה שאין זמן עכשיו. אז עד שתטוסו לחופשה החלומית, פשוט קחו הפסקה באמצע היום וליגמו מהתה המדהים והצונן הזה ו"צאו" למנוחה על האי.

זמן הכנה: 5 דקות
כמות סועדים: 5
רמת קושי: קל
מתכון לתה מנגו קר
רכיבים לתה מנגו:
תה - 3 שקיקים (רגילים)
מים - 4 כוסות
נקטר מנגו - ½ כוס
סוכר - 4 כפיות
מנגו - 1 (בשל, קלוף וחתוך לפלחים קטנים או קוביות)
אופן הכנת התה מנגו:
  1. הרתיחו את המים ואז הניחו בהם את שקיקי התה למשך כמה דקות (לפי חוזק התה שאתם רוצים).
  2. הוסיפו את נקטר המנגו והסוכר וערבבו היטב.
  3. העבירו את הנוזל למקרר למשך כמה שעות לפחות.
  4. לפני ההגשה שימו בכל כוס כמה פלחי/קוביות מנגו, ומזגו מעל את התה.
מקור: יפעת גורנשטיין
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.