בטח יצא לכם לשמוע על סיפורי המנגו המעולים שיש בתאילנד וממש בא לכם להיות שם, אך תמיד יש את הטענה שאין זמן עכשיו. אז עד שתטוסו לחופשה החלומית, פשוט קחו הפסקה באמצע היום וליגמו מהתה המדהים והצונן הזה ו"צאו" למנוחה על האי.
אופן הכנת התה מנגו:
-
הרתיחו את המים ואז הניחו בהם את שקיקי התה למשך כמה דקות (לפי חוזק התה שאתם רוצים).
-
הוסיפו את נקטר המנגו והסוכר וערבבו היטב.
-
העבירו את הנוזל למקרר למשך כמה שעות לפחות.
-
לפני ההגשה שימו בכל כוס כמה פלחי/קוביות מנגו, ומזגו מעל את התה.
מקור: יפעת גורנשטיין