מחפשים דרך מתוקה וכייפית לצנן את הגוף ביום חם מן הרגיל, שתו תה סיידר תפוחים קר בתיבול ציפורן וקינמון ותחושו רעננים.
אופן הכנת התה תפוחים קר:
-
חתכו את התפוח לחתיכות גדולות וזרקו את הליבה. סחטו את חתיכות התפוח במכונת מיצים או רסקו אותו עם מעט מים במעבד המזון/בלנדר.
-
חממו סיר קטן, שפכו לתוכו את המים ומסמרי הציפורן והביאו לרתיחה עדינה.
-
ברגע שהמים רותחים, כבו את האש והשקיעו את שקיקי התה בנוזל למשך כמה דקות.
-
הוסיפו את מיץ/מחית התפוח, הקינמון והסוכר לנוזל וערבבו היטב.
טיפ השף:
לא חובה: תוכלו להשתמש במיץ תפוחים קנוי במקום בתפוח.
מקור: יפעת גורנשטיין