header

מתכון לתה סיידר תפוחים קר

מחפשים דרך מתוקה וכייפית לצנן את הגוף ביום חם מן הרגיל, שתו תה סיידר תפוחים קר בתיבול ציפורן וקינמון ותחושו רעננים.

זמן הכנה: 5 דקות
כמות סועדים: 3
רמת קושי: קל
מתכון לתה סיידר תפוחים קר
רכיבים לתה תפוחים קר:
תפוח עץ - 1 (גדול)
תה - 2 שקיקים
סוכר - 3-4 כפיות
קינמון - ⅛ כפית (טחון)
מים - ¾ כוס
אופן הכנת התה תפוחים קר:
  1. חתכו את התפוח לחתיכות גדולות וזרקו את הליבה. סחטו את חתיכות התפוח במכונת מיצים או רסקו אותו עם מעט מים במעבד המזון/בלנדר.
  2. חממו סיר קטן, שפכו לתוכו את המים ומסמרי הציפורן והביאו לרתיחה עדינה.
  3. ברגע שהמים רותחים, כבו את האש והשקיעו את שקיקי התה בנוזל למשך כמה דקות.
  4. הוסיפו את מיץ/מחית התפוח, הקינמון והסוכר לנוזל וערבבו היטב.
טיפ השף:
לא חובה: תוכלו להשתמש במיץ תפוחים קנוי במקום בתפוח.
מקור: יפעת גורנשטיין
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.