header

מתכון למאפה מיני קרואסוני שוקולד מהירים

אין כמו טעם של קרואסון טרי ישר מהתנור, במיוחד אם יש בו שוקולד. כך תוכלו להכין לעצמכם קרואסונים בקלי קלות.

זמן הכנה: 10 דקות
רמת קושי: קל
מתכון למאפה מיני קרואסוני שוקולד מהירים מקור תמונה: Martin Thomas
רכיבים ל קרואסון שוקולד:
בצק עלים - ½ חבילה (מופשרת)
ביצה - 1
אופן הכנת ה קרואסון שוקולד:
  1. חממו תנור לחום של 180° מעלות. טרפו את הביצה עם מעט מים.
  2. קמחו את משטח העבודה שלכם ורדדו את בצק העלים לריבוע באורך 40 ס"מ.
  3. חצו את ריבוע הבצק לאורכו, וחלקו כל חצי ל-4 מלבנים כך שיווצרו לכם 8 מלבנים. חצו כל מלבן באלכסון ליצירת משולשים ישרי זווית.
  4. חלקו את שבבי השוקולד בין המשולשים וגלגלו את הבצק ליצירת קרואסון. preperation
  5. עקלו את הקרואסונים ליצירת צורת הסהר המפורסמת ומשחו את הקרואסונים בביצה הטרופה.
  6. אפו במשך 20-25 דקות, עד להופעת צבע זהוב-שחום.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.