header

מתכון לארוחת בוקר - מאפה עם תות שדה

יש הטוענים כי ארוחת הבוקר היא הארוחה החשובה ביותר של היום, לכן כדאי שהיא תהיה בריאה ומזינה ככל הניתן, אך גם טעימה. מתכון מאפה הבוקר שלפניכם, המכיל סובין שיבולת שועל ותות שדה, יעניק לכם אנרגיה להמשך היום עם טעם נפלא. בעבודה קלה ופשוטה של 5 דקות, תיהנו ממנה טעימה ומעוררת שתעלה לכם חיוך ענק על הפנים.

זמן הכנה: 5 דקות
כמות סועדים: 1
רמת קושי: קל
מתכון לארוחת בוקר - מאפה עם תות שדה מקור תמונה: branappetit
רכיבים למאפה:
גריסי כוסמת - 2 כפות
אבקת אפייה - ½ כפית
מלח - קמצוץ
קינמון - ¼ כפית
וניל - ½ כפית
רסק תפוחים - 2 כפות (לא ממותקים)
חלב שקדים - ¼ כוס
תותים - ½ כוס (טריים וקצוצים)
אופן הכנת המאפה:
  1. ערבבו יחד בקערה קטנה סובין שיבולת שועל, קמח שיבולת שועל, גריסי כוסמת, זרעי פשתן, אבקת אפייה, מלח וקינמון.
  2. הוסיפו לקערה מחית תפוחים, חלב שקדים ווניל תוך ערבוב מתמיד.
  3. הכניסו את התותים לתערובת וערבבו מעט.
  4. צקו לכוס או ספל הניתנים לשימוש במיקרוגל והפעילו למשך דקה וחצי או עד שהחלק העליון של המאפה יציב.
  5. הניחו למאפה להתקרר כ-2-3 דקות והגישו.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.