יש הטוענים כי ארוחת הבוקר היא הארוחה החשובה ביותר של היום, לכן כדאי שהיא תהיה בריאה ומזינה ככל הניתן, אך גם טעימה. מתכון מאפה הבוקר שלפניכם, המכיל סובין שיבולת שועל ותות שדה, יעניק לכם אנרגיה להמשך היום עם טעם נפלא. בעבודה קלה ופשוטה של 5 דקות, תיהנו ממנה טעימה ומעוררת שתעלה לכם חיוך ענק על הפנים.
מקור תמונה:
branappetit
אופן הכנת המאפה:
-
ערבבו יחד בקערה קטנה סובין שיבולת שועל, קמח שיבולת שועל, גריסי כוסמת, זרעי פשתן, אבקת אפייה, מלח וקינמון.
-
הוסיפו לקערה מחית תפוחים, חלב שקדים ווניל תוך ערבוב מתמיד.
-
הכניסו את התותים לתערובת וערבבו מעט.
-
צקו לכוס או ספל הניתנים לשימוש במיקרוגל והפעילו למשך דקה וחצי או עד שהחלק העליון של המאפה יציב.
-
הניחו למאפה להתקרר כ-2-3 דקות והגישו.