קשה למצוא אדם שלא אוהב איזושהי גרסה לממולאים, והמתכון הנפלא הבא לרולים במילוי ירקות ודאי יתווסף למתכונים הללו. דפי האורז שמרכיבים את הרולים מתאימים למילוי עם כל רכיב, מירקות ועד לבשר, כך שתוכלו להכין גרסאות משלכם עם הרכיבים שאתם אוהבים.
מקור תמונה:
mollyjade
אופן הכנת הרולים הממולאים:
-
חתכו את כל הירקות לרצועות דקות, הכניסו לקערה בינונית וערבבו.
מקור תמונה:
alex lang
-
מזגו מים אל סיר גדול והרתיחו אותם.
-
טבלו כל דף אורז למשך 15 שניות בקערת המים לפני ההרכבה של הרולים (אל תניחו אותם אחד על השני לאחר הטבילה במים).
-
הניחו כף או שתיים מתערובת הירקות על דפי האורז וגלגלו ליצירת רול סגור.
-
שימו סיר אידוי מבמבוק או מסננת אידוי מעל הסיר הרותח, הניחו על כלי האידוי את הרולים, סגרו ואדו כ-10 דקות.
-
צננו מעט והגישו לצד רוטב סויה.