קרטיב בריא במיוחד, בעל טעם מפתיע של נגיעות מלוחות. הטעמים המיוחדים שבו, יהפכו אותו ללהיט הבא שלכם בקיץ הקרוב.
אופן הכנת הסירופ:
-
הרתיחו בסיר קטן את המים והסוכר על אש נמוכה-בינונית. לאחר ההרתחה, הסירו את הסיר מהאש והוסיפו לו את עלי הבזיליקום.
-
סננו את הסירופ, וקררו אותו.
אופן הכנת הארטיק:
-
ערבבו את מיץ הסלרי עם ½1 כוסות של סירופ, הבזיליקום והמלח. ערבבו היטב עד שהמלח נמס לגמרי.
-
העבירו את התערובת לתבנית מתאימה וקררו במשך 7-10 שעות.
מקור: יעל שקדי