header

מתכון לגלידה עם שבבי שוקולד ומנטה

גרסה בריאה זו של גלידה המיועדת לחובבי קינוחים מיוחדים ופחות מתוקים, משלבת בין אבוקדו, בננה ויוגורט יווני, ומהווה מקור מצוין לשומנים לא רוויים וחלבון. 

זמן הכנה: 5 דקות
כמות סועדים: 4
רמת קושי: קל
מתכון לגלידה עם שבבי שוקולד ומנטה
רכיבים לגלידה:
מיץ לימון - 1 כף (סחוט טרי)
בננות - 3 (קפואות)
תמצית מנטה - 1 כפית (להשיג ברשתות המזון או בחנויות המתמחות במוצרי אפייה)
שבבי שוקולד - ⅓ כוס
אופן הכנת הגלידה:
  1. ערבלו את הרכיבים, למעט שבבי השוקולד, במערבל מזון עד לקבלת תערובת סמיכה.
  2. הוסיפו את שבבי השוקולד לתערובת מבלי לערבל שנית.
  3. העבירו את התערובת לתבנית והקפיאו למשך לפחות 4 שעות לפני ההגשה.
מקור: דיצה ל.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.