קערה עם המעדן הזה היא ללא ספק גן עדן לחובבי גלידות בטעם מלוח. קשטו את הגלידה עם אגוזים קצוצים, הוסיפו מעט שוקולד מגורד ופזרו קמצוץ של מלח לקבלת קינוח ביתי שאפשר לאכול ללא רגשות אשם.
אופן הכנת הגלידת קרמל:
-
ערבלו יחד את היוגורט, סירופ המייפל, הבננה וקוביות החלב, עד לקבלת תערובת במרקם קרמי.
-
הוסיפו לתערובת את המלח ואת התמרים, וערבלו מספר פעמים עד לקבלת תערובת אחידה.
-
הגישו מיד או הקפיאו לקבלת גלידה במרקם קשה יותר.
מקור: דיצה ל.