header

מתכון לגלידת קרמל מלוחה

קערה עם המעדן הזה היא ללא ספק גן עדן לחובבי גלידות בטעם מלוח. קשטו את הגלידה עם אגוזים קצוצים, הוסיפו מעט שוקולד מגורד ופזרו קמצוץ של מלח לקבלת קינוח ביתי שאפשר לאכול ללא רגשות אשם.

זמן הכנה: 5 דקות
כמות סועדים: 4
רמת קושי: קל
מתכון לגלידת קרמל מלוחה
רכיבים לגלידת קרמל:
סירופ מייפל - 2 כפות
חלב - 10 קוביות (קפוא - הקפיאו חלב בתבנית של קוביות קרח למשך הלילה)
בננה - 1 (קפואה)
תמרים - 6 (מגולענים)
מלח - ¼ כפית
אופן הכנת הגלידת קרמל:
  1. ערבלו יחד את היוגורט, סירופ המייפל, הבננה וקוביות החלב, עד לקבלת תערובת במרקם קרמי.
  2. הוסיפו לתערובת את המלח ואת התמרים, וערבלו מספר פעמים עד לקבלת תערובת אחידה.
  3. הגישו מיד או הקפיאו לקבלת גלידה במרקם קשה יותר.
מקור: דיצה ל.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.