header

מתכון לגלידת דובדבנים

צבעם הנהדר של הדובדבנים יגרום לגלידה הבאה לתפוס את תשומת הלב בכל שולחן קינוחים. מדובר בפינוק מרענן ובריא הכולל שילוב בין נוגדי חמצון שמוענקים לו על ידי הדובדבנים, לבין יוגורט יווני שהוא מקור מעולה לחלבון.

זמן הכנה: 8 דקות
כמות סועדים: 3
רמת קושי: קל
מתכון לגלידת דובדבנים
רכיבים לגלידת דובדבנים:
דובדבנים - 2 כוסות (קפואים)
תמצית וניל - 1 כפית
אופן הכנת הגלידת דובדבנים:
  1. ערבלו יחד את הדובדבנים, תמצית הווניל ו-½ גביע יוגורט, עד לקבלת תערובת חלקה.
  2. העבירו את התערובת לתבנית.
  3. ערבבו יחד את ½ גביע היוגורט שנותר ואת הדבש, וטפטפו את התערובת בעדינות מעל לתבנית שלכם.
  4. הקפיאו את התבנית ל-4 שעות לפחות והגישו.
מקור: דיצה ל.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.