צבעם הנהדר של הדובדבנים יגרום לגלידה הבאה לתפוס את תשומת הלב בכל שולחן קינוחים. מדובר בפינוק מרענן ובריא הכולל שילוב בין נוגדי חמצון שמוענקים לו על ידי הדובדבנים, לבין יוגורט יווני שהוא מקור מעולה לחלבון.
אופן הכנת הגלידת דובדבנים:
-
ערבלו יחד את הדובדבנים, תמצית הווניל ו-½ גביע יוגורט, עד לקבלת תערובת חלקה.
-
העבירו את התערובת לתבנית.
-
ערבבו יחד את ½ גביע היוגורט שנותר ואת הדבש, וטפטפו את התערובת בעדינות מעל לתבנית שלכם.
-
הקפיאו את התבנית ל-4 שעות לפחות והגישו.
מקור: דיצה ל.