המתכון הבא יעורר את קנאתם של רבים שיתהו: כיצד אתם אוכלים כל בוקר עוגיות כאלה מגרות ובכל זאת שומרים על הבריאות? עוגיות ארוחת הבוקר הבאות הן פשוט תענוג בריא וטעים, שאפשר לטרוף מדי יום בלי לחשוש. משקיעים בהן פעם אחת, ונהנים משלושה שבועות בלי בישולי-בוקר!
רכיבים לעוגיות שיבולת שועל:
אופן הכנת העוגיות שיבולת שועל:
-
ערבבו בשתי קערות נפרדות את המרכיבים היבשים והרטובים.
-
לאחר מכן צקו את תוכן הקערה עם המרכיבים הרטובים אל תוך הקערה עם היבשים.
-
את התערובת שנוצרה מלאו בתוך עטרות נייר (מנז'טים), הכמות צריכה להספיק ל-20 עד 25 מנז'טים.
-
אפו את העוגיות שיצרתם בתנור שחומם מראש ל-190 מעלות, במשך 20 דקות.
-
את העוגיות ניתן לשמור בהקפאה ולחמם בכל יום. הן מושלמות לנשיאה לבית הספר או למשרד, ניתן למרוח עליהם יוגורט מתוק או לנשנש יחד עם הקפה של הבוקר.
טיפ השף:
תוספות טעימות שניתן להוסיף: שברי אגוזים, קוקוס טחון, צימוקים, שברי פירות יבשים, זרעי פשתן או כל דבר טעים שאתם אוהבים.
מקור: לירון א.