את מתכון הגלידה הזה תוכלו להכין במהירות רבה וכמעט ללא מאמץ, ותיצרו אותו על בסיס בננות. הקינוח הזה ידידותי לרגישים ללקטוז, ומניסיון אישי אני יכולה להגיד שילדים פשוט אוהבים אותו מאוד.
רכיבים לגלידת בננות ושוקולד:
אופן הכנת הגלידת בננות ושוקולד:
-
קלפו וחיתכו את הבננות לפרוסות עבות, העבירו אותן לשקית אטומה והכניסו למקפיא למשך שעתיים לפחות.
-
אחרי שהבננות קפאו הוציאו אותן מהשקית והכניסו אותן למעבד המזון שלכם.
-
הפעילו את המעבד על פולסים קצרים עד לקבלת מרקם קרמי (התהליך אמור לקחת רק דקה).
-
הוסיפו כף או 2 כפות של ממרח השוקולד על פי העדפתכם והפעילו עוד 2-3 פולסים קצרים.
-
העבירו את התערובת לכלי הגשה והכניסו למקפיא ל-5 דקות לפני האכילה.
מקור: ענת הלוי