מנות סלק פופולריות מאוד בגאורגיה, במיוחד בחודשי החורף הקרים. באמצעות המתכון הבא תוכלו ללמוד להכין סלט סלק ומיונז טעים ומרענן עם רוטב עגבניות גאורגי ותבלינים.
אופן הכנת הסלט סלק ומיונז:
-
שטפו את הסלקים והרתיחו אותם בסיר מים עד שהם מתרככים.
-
קצצו את הבצל והפטרוזיליה.
-
הסירו את קליפת הסלקים וגרדו אותם על מגרדת. אפשרו להם להתקרר מספר דקות.
-
הוסיפו את הבצל והפטרוזיליה לקערת הסלק וערבבו את התערובת עם כף עץ. הוסיפו את התבלינים וערבבו שנית.
-
הוסיפו את רוטב המיונז והעגבניות.
-
ערבבו היטב והגישו את המנה כשהיא קרה.
מקור: רותי ש.