אין אדם שלא אוהב פיצה טעימה וחמה עם גבינה נמסה ורוטב עגבניות טרי, ואין מי שלא אוהב לפנק את האורחים שמגיעים אליו הביתה במנה מרשימה שכיף לאכול אותה. המתכון שתכירו היום יעזור לכם להכין מאפה שעונה על שני הקריטריונים האלה, ואין ספק שתרצו להגיש אותו לבני המשפחה או החברים שלכם, שיתענגו מכל ביס. הכירו את מתכון טבעת הפיצה המפנקת שכל אורח ישמח לטעום וכל מארח ישמח להגיש!
מקור תמונה:
tablespoon
אופן הכנת הבצק:
-
הכניסו לקערת המערבל את הקמח, השמרים, הסוכר והמלח וערבלו יחד.
-
הוסיפו את המים לתערובת הקמח תוך כדי לישה עד לקבלת בצק חלק, אחיד וגמיש. הפסיקו את פעולת המערבל וצרו כדור מהבצק.
-
הוסיפו לבצק את השמן, מרחו על הכדור שיצרתם עוד מעט שמן והניחו אותו בצד (כסו במגבת) להתפחה עד כדאי להכפלת הנפח.
-
בינתיים, המשיכו להכין את שאר מרכיבי המנה.