header

מתכון לסלט קינואה, עוף וענבים

גם לחובבי הבשר מגיע ליהנות מיתרונות הקינואה הרבים, והתבשיל הקליל הזה בשילוב של חזה עוף ובתיבול המיוחד והפיקנטי של תערובת הקייג'ון, מקפיץ את המנה הנפלאה הזאת שמספקת את כל אבות המזון.

זמן הכנה: 10 דקות
כמות סועדים: 4
רמת קושי: קל
מתכון לסלט קינואה, עוף וענבים מקור תמונה: chilliandmint
רכיבים לסלט קינואה:
חזה עוף - 4 (כ-500 גרם)
שמן זית - 2 כפות
קינואה - ⅔ כוס
מים - ⅓1 כוסות
תפוח אדמה - 1 (גדול או 2 בינוניים,קלופים, מבושלים במים ורכים)
עלי מנגולד - כ-150 גרם (שטופים, מיובשים וקצוצים דק)
ענבים אדומים - חופן (חצויים לשניים)
מיץ לימון - מ- ½ לימון (סחוט טרי)
מלח - לפי הטעם
פלפל שחור - לפי הטעם
אופן הכנת הסלט קינואה:
  1. חממו את התנור ל-180 מעלות.
  2. חיתכו חריצים לרוחב חזות העוף, מרחו את תערובת הקייג'ון על כל שטחם בשני הצדדים, וסדרו אותם בשכבה אחת בתבנית. preperation מקור תמונה: chilliandmint
  3. מזגו את שמן הזית על חזות העוף המתובלים כדי למנוע מהם מלהתייבש, והכניסו אותם לתנור למשך כ-25 דקות. הקפידו להפוך את חזות העוף באמצע האפייה.
  4. הרתיחו בסיר את המים עם הקינואה ובשלו אותה למשך כ-15 דקות עד לריכוך.
  5. חיתכו את תפוחי האדמה לקוביות בגודל ביס והוסיפו אותם לקערה גדולה, יחד עם עלי המנגולד הקצוצים והענבים החצויים.
  6. חיתכו את חזות העוף המתובלים לרצועות והוסיפו לקערה, יחד עם כל מיצי התיבול.
  7. הוסיפו את הקינואה המבושלת לקערה, ערבבו את כל הרכיבים ותבלו במיץ לימון, מלח ופלפל שחור.
  8. ניתן להגיש את המנה כאשר הקינואה עדיין חמימה או בטמפרטורת החדר. בתיאבון.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.