גם לחובבי הבשר מגיע ליהנות מיתרונות הקינואה הרבים, והתבשיל הקליל הזה בשילוב של חזה עוף ובתיבול המיוחד והפיקנטי של תערובת הקייג'ון, מקפיץ את המנה הנפלאה הזאת שמספקת את כל אבות המזון.
אופן הכנת הסלט קינואה:
-
חממו את התנור ל-180 מעלות.
-
חיתכו חריצים לרוחב חזות העוף, מרחו את תערובת הקייג'ון על כל שטחם בשני הצדדים, וסדרו אותם בשכבה אחת בתבנית.
מקור תמונה:
chilliandmint
-
מזגו את שמן הזית על חזות העוף המתובלים כדי למנוע מהם מלהתייבש, והכניסו אותם לתנור למשך כ-25 דקות. הקפידו להפוך את חזות העוף באמצע האפייה.
-
הרתיחו בסיר את המים עם הקינואה ובשלו אותה למשך כ-15 דקות עד לריכוך.
-
חיתכו את תפוחי האדמה לקוביות בגודל ביס והוסיפו אותם לקערה גדולה, יחד עם עלי המנגולד הקצוצים והענבים החצויים.
-
חיתכו את חזות העוף המתובלים לרצועות והוסיפו לקערה, יחד עם כל מיצי התיבול.
-
הוסיפו את הקינואה המבושלת לקערה, ערבבו את כל הרכיבים ותבלו במיץ לימון, מלח ופלפל שחור.
-
ניתן להגיש את המנה כאשר הקינואה עדיין חמימה או בטמפרטורת החדר. בתיאבון.