בדרך כלל אנו נוהגים להכין כנפיים כחלק מתפריט מגוון של בשרים, אך עם זאת מדובר בדרך נהדרת להרגיע את בטנם של האורחים, עד שתגיע המנה העיקרית.
אופן הכנת הכנפיים המתובלות:
-
חממו מחבת גריל על אש בינונית ושמנו אותה עם כפית שמן זית (תוכלו גם להכין את הכנפיים על המנגל).
-
הכניסו לקערה גדולה כנפיים, כף שמן וכפית פפריקה וערבבו את הרכיבים היטב באמצעות הידיים.
-
לאחר שהשמן והפפריקה נספגו היטב בכנפיים, הכניסו אותן אל תוך מחבת הגריל וטגנו במשך 20 דקות, כשעליכם להפוך את הכנפיים פעם אחת, בהתאם לגוון שלהן.
-
הכניסו אל תוך קערה מרגרינה וכפית פפריקה, הוסיפו את התערובת למחבת והמשיכו לטגן במשך דקה אחת נוספת.
-
סדרו את הכנפיים על צלחת, והגישו.
מקור: דנה ת.