header

מתכון לפודינג אבוקדו ושוקולד מריר

האבוקדו ידוע כפרי שמשפר את מצב הרוח, הרווי בוויטמינים חיוניים וחומצות אמינו, וזו סיבה מספיק טובה לטעום את הקינוח הזה, שיפתיע וישמח את כל המשפחה. 
 
זמן הכנה: 10 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לפודינג אבוקדו ושוקולד מריר
רכיבים למוס שוקולד- אבוקדו:
שוקולד צ'יפס - ¼ כוס (מריר)
חלב שקדים - ½ כוס + 2 כפות (לא ממותק)
אבקת קקאו - ⅓ כוס (לא ממותקת)
סוכר - ⅓ כוס
תמצית וניל - ½1 כפיות
קינמון - ¼ כפית (מגורד)
אופן הכנת המוס שוקולד- אבוקדו:
  1. הסירו את קליפת האבוקדו מהירק, חתכו אותו לרצועות, הכניסו אותו לבלנדר וטחנו אותו מעט. preperation
  2. הכניסו את השוקולד צ'יפס למיקרוגל למשך 10 שניות, ערבבו עד לקבלת תערובת אחידה, הוסיפו את השוקולד הנמס לבלנדר יחד עם שאר הרכיבים וערבלו עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה.
  3. העבירו את התערובת לקערה. תוכלו לפזר במידת הרצון מעט אבקת קקאו או שוקולד מגורר ולהגיש.
מקור: רחל ה.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.