header

מתכון לפיצה גבינות ותרד

אם קיים מאכל שילדים לא יכולים לסרב לו זה פיצה, והמתכון הבא משלב את הטעם הנפלא והמרכיבים המזינים שבתרד יחד עם המאכל הכי אהוב עליהם. עכשיו כשזה כל כך טעים ובריא כבר לא תצטרכו להגביל אותם באכילת פיצה, ואני בטוחה שאם תפנו את מבטכם לרגע, היא תיעלם כאילו לא הוכנה מעולם.

זמן הכנה: 10 דקות
כמות סועדים: 8
רמת קושי: קל
מתכון לפיצה גבינות ותרד
רכיבים לממרח תרד:
עלי בייבי תרד - 1 כוס (טריים)
אגוזי מלך - 2 כפות (קצוצים)
מלח - לפי הטעם
פלפל שחור - לפי הטעם (טחון )
רכיבים לפיצה:
בצק מוכן לפיצה - 1 (רצוי דק)
גבינת גאודה - 1 כוס (מגורדת)
מוצרלה - 120 גר' (פרוסה)
אופן הכנת הממרח תרד:
  1. חממו מראש תנור אפייה ל-220°.
  2. הכניסו את עלי התרד, אגוזי המלך והשום למעבד מזון וערבבו עד שהתרד קצוץ לחלוטין. לאחר מכן הוסיפו לתערובת מלח, פלפל ופרמז'ן וערבבו שוב
  3. המשיכו לערבל ותוך כדי הוסיפו בהדרגה את שמן הזית עד לקבלת מרקם אחיד של ממרח (התחילו עם 2 כפות שמן והקפידו לא להוסיף יותר מ-½ כוס בסך הכל).
אופן הכנת הפיצה:
  1. מרחו על בסיס הפיצה את הממרח שהכנתם ופזרו מעליו את הגבינות. preperation
  2. בשלב הזה תוכלו להוסיף ולפזר תוספות אחרות על גבי הפיצה, כמו למשל עלי תרד נוספים.
  3. הכניסו לתנור ואפו במשך 10-15 דקות עד שהגבינה מתחילה לבעבע.
  4. הוציאו בזהירות מהתנור והניחו בצד למשך דקה, זה יקל עליכם לחתוך את הפיצה למשולשים.
מקור: יעל בר
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.