מרקמו העדין של פודינג השוקולד והשקדים וטעמו המובחר, יצליחו לחתום כל ארוחה בצורה הכי טובה שאפשר. אם תמיד חלמתם להכין קינוח מפנק לבן או בת הזוג שלכם המתכון הזה הוא בדיוק בשבילכם!
אופן הכנת הפודינג שוקולד:
-
חממו את התנור מראש על 150 מעלות.
-
חממו בסיר קטן על להבה נמוכה-בינונית, חלב שקדים, תמצית וניל וחמאת שקדים. ערבבו מדי פעם כדי לוודא שחמאת השקדים נמסה.
-
הכניסו אל קערה בינונית חלמוני ביצה, סירופ מייפל ומלח ים, וערבבו היטב.
-
הסירו את תערובת חלב השקדים מהאש, הכניסו את השוקולד המריר וערבבו היטב עד שהשוקולד ימס לחלוטין.
-
שפכו את תערובת חלב השקדים אל תוך קערת החלמונים, וערבבו תוך כדי הפעולה.
-
הניחו בתוך תבנית אפייה עמוקה 6 כוסות שניתן לחמם בתנור, ומלאו את התבנית במים חמים. צקו את הפודינג לתוך הספלים, ובזהירות מקמו את התבנית בתוך התנור. אפו במשך כ-30 דקות.
-
הוציאו בזהירות את הפודינג מהתנור, המתינו שהתבנית תתקרר מעט והעבירו את כוסות הפודינג אל המקרר למשך שעה לפני ההגשה.
-
בזמן שאתם מגישים, קשטו את הפודינג עם פירות טריים, פיסטוקים או בכל דבר אחר שאתם אוהבים.
מקור: ליאת.מ