הסלט הבא לא רק יצבע את שולחן החג שלכם בגוון ירוק וחי, אלא יוסיף לו מנה של בריאות בזכות הרכיבים המזינים שבו, והשילוב בין הירקות הרכים ובין האגוזים הפריכים יוצר מרקם נפלא וסלט מיוחד שתענוג לאכול.
מקור תמונה:
Ross Catrow
רכיבים לסלט עלים ואגוזים:
אופן הכנת הסלט עלים ואגוזים:
-
חממו את התנור ל-180 מעלות, רפדו תבנית בנייר אפייה ופזרו עליה את האגוזים. הכניסו את התבנית עם האגוזים לתנור החם למשך 10 דקות עד שהם יזהיבו.
מקור תמונה:
mags chau
-
בקערה גדולה, ערבבו יחד את הבצל הקצוץ, החומץ והחרדל. הוסיפו את שני סוגי השמנים וטרפו לקבלת רוטב. תבלו את הרוטב עם מלח ופלפל.
-
הוסיפו לקערה עם הרוטב את הירקות העליים, האגוזים ואת החמוציות. ערבבו והגישו מיד.
מקור: ברכה.א