הסלט הבא הוא בעל טעם חמצמץ וחריף שנפוץ מאוד במקסיקו, והפריכות שלו תורמת להנאה מכל הרכיבים הטריים והטעימים שבו.
אופן הכנת הסלט כרוב:
-
במעבד מזון או על קרש חיתוך, קצצו בנפרד את שני הכרובים.
מקור תמונה:
William Brawley
-
בקערה גדולה, ערבבו את הכרוב הלבן עם כל רכיבי הסלט מלבד הכרוב האדום. בדקו את הטעם ותבלו שוב אם צריך (לא מומלץ להוסיף את הכרוב האדום בשלב הזה כיוון שהוא מגיר צבע).
-
לאחר שהתיבול של הסלט יהיה לטעמכם, הוסיפו לקערה את הכרוב האדום וערבבו את הכל בעדינות. הגישו טרי.
מקור: ברכה.א