header

מתכון לסלט מקסיקני חמצמץ

הסלט הבא הוא בעל טעם חמצמץ וחריף שנפוץ מאוד במקסיקו, והפריכות שלו תורמת להנאה מכל הרכיבים הטריים והטעימים שבו.

זמן הכנה: 10 דקות
כמות סועדים: 4
רמת קושי: קל
מתכון לסלט מקסיקני חמצמץ
רכיבים לסלט כרוב:
כרוב לבן - ½ ראש (קטן)
כרוב אדום - ½ ראש (קטן)
צנוניות - 10 (שטופות, לא קלופות ופרוסות דק)
גזרים - 2 (קלופים ופרוסים דק)
עלי כוסברה - 1 צרור (גדול, טרי וקצוץ)
פלפל ירוק חריף - 2 (פרוסים דק)
בצל סגול - 1 (קלוף ופרוס דק)
שמן זית - 3 כפות
מיץ לימון - מ-2 לימונים
מלח - לפי הטעם
אופן הכנת הסלט כרוב:
  1. במעבד מזון או על קרש חיתוך, קצצו בנפרד את שני הכרובים. preperation מקור תמונה: William Brawley
  2. בקערה גדולה, ערבבו את הכרוב הלבן עם כל רכיבי הסלט מלבד הכרוב האדום. בדקו את הטעם ותבלו שוב אם צריך (לא מומלץ להוסיף את הכרוב האדום בשלב הזה כיוון שהוא מגיר צבע).
  3. לאחר שהתיבול של הסלט יהיה לטעמכם, הוסיפו לקערה את הכרוב האדום וערבבו את הכל בעדינות. הגישו טרי.
מקור: ברכה.א
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.