אחרי שביקרתי בשווייץ וטעמתי את הפונדו המובחר שלהם ניסיתי לא פעם להכין את הקינוח הזה בעצמי, ואני שמחה לבשר שהמתכון הבא הינו המוצלח ביותר מבין אינספור הניסיונות האחרים שעברתי.
אופן הכנת הפונדו שוקולד:
-
חממו את השמנת בסיר קטן על להבה נמוכה. כשהשמנת תחל לבעבע מעט, הוסיפו שוקולד וליקר לבחירתכם.
-
ערבבו היטב את התערובת עד שהשוקולד ימס לחלוטין.
-
הגישו את הפונדו הנהדר, ודאגו לאכול אותו מיד עם סיום ההכנה, כדי שישמר החום.
טיפ השף:
במידה והפונדו מתקרר, הכניסו למיקרוגל לפולסים קצרים של 30 שניות עד להמסה חוזרת.
מקור: ליאת.מ