header

מתכון למאפינס פרחוני

עד כה רוב הפרחים שהכנתי היו שושנים או ורדים, אז החלטתי לגוון ולחשוב על מתכון פרחוני חדש. בדרך כלל אני משתמשת במילוי של ריבת לימון שהכנתי מבעוד מועד, אך המתכון הנפלא הזה ללא ספק יכול להתאים לכל ריבה שמוצאת חן בעיניכם ותוכלו לשלב בו מגוון של ריבות בצבעים שונים וליצור פרחים ססגוניים.

זמן הכנה: 10 דקות
רמת קושי: קל
מתכון למאפינס פרחוני
רכיבים לפרחים:
בצק פריך - 1 חבילה (כ-450 גר' קנוי או ביתי)
ריבת לימון - 1 צנצנת (או כל טעם שתבחרו)
אבקת סוכר - 1 כף (לבזיקה)
חותכן עוגיות - 1 (בצורת פרח)
אופן הכנת הפרחים:
  1. רדדו את הבצק למלבן בעובי של כ-½ ס''מ.
  2. השתמשו בחותכן עוגיות והכינו מהבצק צורות של פרחים. preperation
  3. מקמו את הצורות בתבנית המאפינס ודחפו בעדינות את הבצק לתוך כל גומה.
  4. סדרו את עלי הכותרת באופן הבא: הצמידו בעדינות כל עלה כותרת שני למרכז הצורה ולאחר מכן סדרו אותן חזרה כלפי חוץ (היעזרו בתמונה המצורפת).
  5. חממו מראש את התנור על 220°.
  6. בעזרת מזלג נקבו את תחתית המאפינס מספר פעמים, לאחר מכן אפו בתנור במשך 5-7 דקות, עד להזהבתם.
  7. הוציאו את המאפינס בעדינות מהתבנית והניחו על צלחת. הכניסו לתוך הגומות ריבת לימון (או כל ריבה אחרת שאתם אוהבים). כמובן שאפשר לשלב כמה ריבות וליצור מראה חגיגי וצבעוני במיוחד.
  8. לסיום, פזרו מעל החמניות מעט אבקת סוכר והגישו.
טיפ השף:
צרו מגוון טעמים וצבעים על ידי מילוי סוגי ריבה שונים.
מקור: ענת ש.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.