המתכון הבא ילמד אתכם כיצד לסיים ארוחה בצורה טעימה ומתוקה במיוחד על ידי שימוש בטופו. המוס הנימוח הוא בדיוק הקינוח הקליל שצריך כדי להמתיק את היום, ותוכלו להכין אותו בקלות מטופו.
אופן הכנת המוס שוקולד:
-
הרתיחו מים בסיר בינוני והניחו בתוכו סיר קטן יותר (באן מארי/סיר כפול) כך שתחתית הסיר העליון תיגע בקצה המים.
-
הכניסו לסיר העליון שברי שוקולד, קקאו, חלב שקדים, מים, סוכר וליקר וערבבו מדי פעם עד להמסה ואיחוד של כל הרכיבים.
-
הכניסו את הטופו לתוך מעבד מזון והפעילו עד לקבלת פירורים קטנים. הכניסו את פירורי הטופו לתוך תערובת השוקולד וערבבו לקבלת תערובת אחידה. חלקו לכוסות/קעריות והגישו.
טיפ השף:
ניתן להמיס את השוקולד במיקרוגל, בפולסים קצרים של 30 שניות עד להמסת השוקולד.