המנה הנפלאה הזו, שמורכבת מפטריות מוקפצות ותרד בשילוב עם כרובית, היא אחד המאכלים הקלים ביותר להכנה, במיוחד כשאין כוח להשקיע בארוחת ערב מורכבת. הפילאף הנהדר הזה בריא, דל פחמימות, טעים, לא כולל רכיבים מן החי ואני בטוח שגם אתם עומדים להתאהב בו.
אופן הכנת הפילאף עם פטריות:
-
חממו מחבת על חום בינוני והמיסו בתוכה 2 כפות חמאה. הוסיפו פטריות, צ'ילי ושום. טגנו עד שהפטריות יתנקזו מנוזלים (כ-5-7 דקות).
-
במקביל לפטריות, חממו מחבת נוספת על חום בינוני והמיסו את שאר החמאה.
-
הפרידו את הכרובית לפרחים בגודל בינוני-קטן וטגנו אותה במחבת כ-6-8 דקות.
-
בקערה גדולה ערבבו את המרכיבים משתי המחבתות עם מעט מיץ לימון סחוט טרי, חופן פטרוזיליה ועלי בייבי תרד.
-
ערבבו קלות והגישו.
מקור: יהונתן ג'.