header

מתכון להמבורגר סלמון וסלט עגבניות

מתקשים לסרב למנת המבורגר בהפסקת הצהריים? את המנה הבאה תוכלו לקחת אתכם למשרד בכל פעם שאתם חפצים בתחליף בריא למנה האהובה, וליהנות מטעם מספק ונהדר.

 
זמן הכנה: 10 דקות
כמות סועדים: 4
רמת קושי: קל
מתכון להמבורגר סלמון וסלט עגבניות
רכיבים להמבורגר סלמון:
אספרגוס - 450 גר' (חתוך לרצועות)
שמן זית - 3 כפות
פלפל שחור - לפי הטעם
מלח - לפי הטעם
פילה סלמון - 600 גר' (ללא עור, חתוך לחתיכות בינוניות)
בצלים ירוקים - 4 (פרוסים דק)
לחמניות חצויות - 4 (קלויות)
רוטב פסטו - 4 כפות
עגבניות שרי - 450 גר' (חתוכות לרבעים)
עלי נענע - חופן (טריים)
אופן הכנת ההמבורגר סלמון:
  1. הניחו על גבי על תבנית אפייה גדולה את האספרגוס, טפטפו מעל כף שמן אחת ו-1/4 כפית מלח ופלפל. הכניסו לתנור וצלו עד לריכוך, בין 4 ל-5 דקות.
  2. בזמן שהאספרגוס בתנור, הניחו את הסלמון במעבד מזון וערבלו בין 4 ל-5 דקות עד לקבלת עיסה במרקם גס. הוסיפו חצי בצל ו-1/4 כפית מלח ופלפל, וערבבו מעט רק כדי שהרכיבים יתאחדו.
  3. צרו מהתערובת 4 קציצות באמצעות כפות הידיים.
  4. חממו כף שמן אחת במחבת טלפון גדולה על להבה בינונית, וטגנו את הקציצות במשך כ-3 דקות מכל צד. המנעו מלהשטיח אותן.
  5. הניחו כל קציצה במרכז לחמניה, והוסיפו רוטב פסטו ועלה חסה.
  6. הניחו בקערה את העגבניות, האספרגוס, הבצל הירוק שנותר, כף שמן ו-1/4 כפית מלח ופלפל, ערבבו מספר פעמים ולאחר מכן הוסיפו את הנענע. הגישו לצד ההמבורגר שהכנתם.
מקור: רינת ס.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.