header

מתכון לטבעות תפוחים מטוגנות עם קינמון

אם אתם חובבי עוגות תפוחים אך מחפשים דרך חדשה ליהנות מהטעם המוכר והאהוב, המתכון הבא יעזור לכם להכין מנה מפנקת לעצמכם ולכל המשפחה. השילוב המושלם של הטעם המתוק יחד עם המרקם הפריך יענג אתכם בכל ביס, והילדים שלכם יאהבו את החטיף הזה במיוחד.

זמן הכנה: 15 דקות
כמות סועדים: 8
רמת קושי: קל
רכיבים לטבעות תפוח עץ:
קמח לבן - 1 כוס
אבקת אפייה - ¼ כפית
סוכר - 2 כפות
מלח - ¼ כפית
קינמון - ¼ כפית
ביצה גדולה - 1 (טרופה)
רוויון - 1 כוס
שמן צמחי - לטיגון
רכיבים לתערובת סוכר וקינמון:
סוכר - ⅓ כוס
קינמון - 2 כפיות
אופן הכנת הטבעות תפוח עץ:
  1. הכניסו לקערה בינונית את הקמח, אבקת האפייה, הסוכר, המלח והקינמון, והניחו אותה בצד.
  2. בקערה קטנה ערבבו היטב יחדיו את הביצה והרוויון.
  3. בקערה שלישית ערבבו את 2 כפיות הקינמון ושליש מכוס הסוכר ליצירת תערובת סוכר וקינמון, שבה תשתמשו לציפוי.
  4. חתכו את התפוחים לפרוסות בעובי של חצי ס"מ והסירו את מרכזן כך שתקבלו טבעות. טפחו קלות על טבעות התפוחים בעזרת מגבת נייר כדי לספוג את הלחות שבהן.
  5. חממו את השמן הצמחי על מחבת על להבה בינונית-גבוהה. אם יש בבעלותכם מדחום לבישול, חממו את השמן עד שהוא מגיע ל-175 מעלות.
  6. בזמן שהשמן מתחמם, ערבבו יחדיו את תערובת הקמח יחד עם תערובת הרוויון עד שתתקבל תערובת אחידה וסמיכה ללא גושים.
  7. טבלו את טבעות התפוחים אחת אחרי השנייה בתערובת. טפחו אותן מעט על שפת הקערה כדי לצמצם את התערובת שמקיפה אותם.
  8. הניחו בעדינות את טבעות התפוחים במחבת המשומנת וטגנו בקבוצות קטנות. ברגע שהן משחימות בחלקן התחתון, הפכו אותן והמשיכו לטגן עד שישחימו בצדן השני.
  9. כשטבעות התפוחים זהובות משני צדיהן ופריכות, העבירו אותן לצלחת שמרופדת במגבת נייר לספיגת השמן.
אופן הכנת התערובת סוכר וקינמון:
  1. ערבבו את הסוכר והקינמון בקערה והניחו עד לסיום טיגון התפוחים.
  2. טבלו כל טבעת תפוחים בתערובת הקינמון והסוכר והניחו אותן על רשת לקירור (אם תחזירו אותן לצלחת הן יהפכו ללחות וספוגיות).
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.