header

מתכון לסלט קינואה, דובדבנים ואגוזים

השילוב של הקינואה, הדובדבנים והאגוזים יוצר טעמים נפלאים ומרעננים שאי אפשר לשכוח, אותם תשמחו להוסיף לתפריט שלכם בכל יום שרק תוכלו לעשות זאת!

זמן הכנה: 15 דקות
כמות סועדים: 4
רמת קושי: קל
מתכון לסלט קינואה, דובדבנים ואגוזים מקור תמונה: wellplated
רכיבים לסלט קינואה:
קינואה - ½ כוס (שטופה היטב)
שמן זית - ¼ כוס
מיץ לימון - ¼ כוס
מלח גס - ¼1 כפית
עלי קייל - צרור גדול (קצוצים, 300 גרם לערך)
דובדבנים - 1 כוס (מגולענים וחצויים)
גרגירי חומוס - 425 גר' (מבושלים, שטופים ומיובשים, אפשר מקופסת שימורים)
בצל - ¼ כוס (קצוץ דק)
לבבות ארטישוק - 400 גר' (שטופים ופרוסים לרבעים)
אגוזי מלך - ½ כוס (קצוצים גס)
אופן הכנת הסלט קינואה:
  1. הניחו סיר בינוני על להבה בינונית-גבוהה, הכניסו לתוכו את הקינואה יחד עם ½1 כוסות מים ו-¼ כפית מלח, והביאו את הסיר לרתיחה. לאחר מכן, הנמיכו את הלהבה ובשלו על סף רתיחה, וערבבו מדי פעם עד שהמים יספגו והקינואה תתרכך, כ-25 דקות. העבירו את הקינואה בתום בישולה לקערת הגשה גדולה.
  2. ערבבו היטב בתוך כוס את שמן הזית, מיץ הלימון ו-½ כפית מלח עד לקבלת תערובת אחידה. צקו את הרוטב על הקינואה וערבבו היטב. לאחר מכן, הוסיפו את הקייל, הדובדבנים, גרגירי החומוס, הבצל, הארטישוק וערבבו היטב, ולבסוף, פזרו את האגוזים מעל. preperation מקור תמונה: wellplated
  3. אם יש לכם מספיק זמן, מומלץ להכניס את הסלט למקרר למשך 20 דקות, על מנת לרכך מעט את הקייל.
מקור: שרה.י
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.