השילוב של הקינואה, הדובדבנים והאגוזים יוצר טעמים נפלאים ומרעננים שאי אפשר לשכוח, אותם תשמחו להוסיף לתפריט שלכם בכל יום שרק תוכלו לעשות זאת!
מקור תמונה:
wellplated
אופן הכנת הסלט קינואה:
-
הניחו סיר בינוני על להבה בינונית-גבוהה, הכניסו לתוכו את הקינואה יחד עם ½1 כוסות מים ו-¼ כפית מלח, והביאו את הסיר לרתיחה. לאחר מכן, הנמיכו את הלהבה ובשלו על סף רתיחה, וערבבו מדי פעם עד שהמים יספגו והקינואה תתרכך, כ-25 דקות. העבירו את הקינואה בתום בישולה לקערת הגשה גדולה.
-
ערבבו היטב בתוך כוס את שמן הזית, מיץ הלימון ו-½ כפית מלח עד לקבלת תערובת אחידה. צקו את הרוטב על הקינואה וערבבו היטב. לאחר מכן, הוסיפו את הקייל, הדובדבנים, גרגירי החומוס, הבצל, הארטישוק וערבבו היטב, ולבסוף, פזרו את האגוזים מעל.
מקור תמונה:
wellplated
-
אם יש לכם מספיק זמן, מומלץ להכניס את הסלט למקרר למשך 20 דקות, על מנת לרכך מעט את הקייל.
מקור: שרה.י