header

מתכון למשקה לימונדה מרענן

את המשקה הבא מכינים בכמה דקות עבודה, וצריך בשבילו לימונים טריים, מים ומעט סוכר. אם יש לכם מסחטה ביתית יהיה לכם קל, וגם אם לא התוצאה שמתקבלת בהחלט שווה את המאמץ! אפשר לבשל את מי הסוכר כדי להגיע לתוצאה מושלמת של מיץ בשילוב טעמים הרמוני ומדהים, ואפשר גם פשוט לערבב את הסוכר במים רותחים מהקומקום כדי להבטיח שהוא יתמוסס, אך בהיעדר מים חמים בסביבתכם, ניתן להשתמש גם בקרים. 

מתכון ללימונדה: לימונדה

כמה טיפים לפני שנלמד איך מכינים לימונדה ביתית:

לימון: מומלץ ועדיף להשתמש בלימונים טריים ולא במיץ לימון מוכן שאפשר לרכוש ברשתות השיווק, ההבדל בטעם יהיה עצום, שילוב של לימון ליים אחד יעניק טעם מיוחד למיץ אך גם מלימונים רגילים יתקבל מיץ סחוט מעולה.

סוכר: הסוכר עוזר לאיזון הטעמים, אפשר להפחית או להוסיף לפי טעמכם האישי.

קרח: אינו רכיב חובה, והוא בעיקר נחוץ אם החלטתם להגיש מיד את המיץ לפני שהספיק להתקרר.

נענע: גם אינה רכיב חובה במתכון, אפשר להחליף אותה בבזיליקום, ואפשר להשמיט.

זמן הכנה: 10 דקות
כמות סועדים: 8
רמת קושי: קל
מתכון למשקה לימונדה מרענן
רכיבים ללימונדה:
מיץ לימון - ½1 כוסות (כ-5-6 לימונים)
לימון - 1 (פרוס)
מים - ½1 ליטר מים (4-6 כוסות)
נענע טרייה - חופן עלים
קרח - לפי הצורך (לא חובה)
אופן הכנת הלימונדה:
  1. סוחטים את הלימונים, מסננים ומניחים בצד.
  2. בסיר קטן שמים: מים וסוכר, מביאים לרתיחה ומערבבים תוך כדי עד שהסוכר נמס כ-3-4 דקות, מורידים מהאש ומניחים לו להתקרר.
  3. יוצקים את הלימון הסחוט לקנקן.
  4. יוצקים את סירופ הסוכר לקנקן עם מיץ הלימון.
  5. פורסים לימון לפרוסות דקות ומוסיפים לקנקן.
  6. מוסיפים עלי נענע טריים (לא חובה) ומכניסים למקרר, לצינון עד ההגשה.
  7. מוזגים לכוסות, מוסיפים קרח אם יש צורך, מקשטים עם פרוסת לימון (לא חובה), מגישים - ושותים לרוויה! preperation
טיפ השף:
אפשר להמיר את הנענע בלואיזה.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.