יש מאכלים שקשה לעמוד בפניהם, בדיוק כמו הכרובית בציפוי פירורי הלחם. היא קריספית ופריכה מבחוץ, אבל רכה ועדינה מבפנים. אופן ההכנה שלה קל ופשוט, צריך רק לשמור על "ניקיון" כאשר מצפים את פרחי הכרובית ולעשות זאת בכל פעם בעזרת יד אחרת; את היד הימנית תמנו כאחראית על צלחת תערובת הביצה, ואת השמאלית על צלחת פירורי הלחם. בהתחלה יהיה קשה לשלוט בידיים ותמצאו את עצמכם פועלים עם היד הדומיננטית בשתי הצלחות, אך לאחר ניסיון שני כבר תתרגלו ותעשו זאת כמו טבחים מקצועיים! את הכרובית במתכון הבא בחרנו לאפות, אך אפשר כמובן גם לטגן בשמן עמוק, או בסיר טיגון ללא שמן, לבחירתכם.
כמה טיפים לפני שנלמד איך מכינים כרובית בציפוי פירורי לחם:
כרובית: מומלץ לבשל במשך כמה דקות את הכרובית לפני הכניסה לתנור כדי שהיא לא תהיה קשה מידי. בישול הכרובית כפרחים ולא כאחת שלמה יקצר את תהליך הבישול והריכוך.
פירורי לחם: אפשר להמיר את פירורי הלחם בפירורי פנקו כדי לקבל קריספיות כפולה, ואפשר לערבב ולשלב גם וגם.
שמן זית: מומלץ להשתמש בשמן זית ולא בשמן צמחי - ההבדל בטעם יהיה מורגש.
אבקת בצל: אינה רכיב חובה במתכון, ואפשר גם לקצוץ בצל לטגן ולהוסיף לפירורי הלחם.
שיני שום: גם אינם רכיב חובה, אך הן מוסיפות טעם נהדר ולא מומלץ לוותר עליהן.
להעשרת הטעם: ניתן להוסיף עשבי תיבול קצוצים כמו פטרוזיליה/כוסברה, צ'ילי גרוס, חמאה, כפית לימון...
אחסון: ניתן לאחסן במקרר בתוך כלי אטום במשך 3-4 ימים.