את תערובת קינמון הסוכר שאנו מוסיפים למאפים מתוקים או למנת שיבולת שועל, רובנו בכל מקרה מכינים בעצמם, אך יש מספר תחליפים בריאים יותר שתוכלו לנסות בעוצמות טעם שונות, לפי טעמכם האישי, ומומלץ מאוד שתנסו את התערובת הזו גם בקפה שאתם מכינים לעצמכם, במקום סוכר פשוט.
מקור תמונה:
wholenewmom
רכיבים לגירסה המתוקה ביותר:
רכיבים לגירסה במתיקות הבינונית:
רכיבים לגירסה במתיקות הנמוכה:
אופן הכנת הגירסה המתוקה ביותר:
-
ערבבו כמות שווה מכל מרכיב יחדיו בקערה קטנה.
-
העבירו את התבלין לאריזה אטומה ושמרו אותה במקום קריר ומוצל.
אופן הכנת הגירסה במתיקות הבינונית:
-
אופן ההכנה זהה לזה של הגרסה המתוקה ביותר.
אופן הכנת הגירסה במתיקות הנמוכה:
-
אופן ההכנה זהה לזה של הגרסה המתוקה ביותר.
מקור: מני לוי